1. Fiecare echipa trebuie sa aiba cel putin 4 studenti intr-o echipa.

A. La etapa de la Bucuresti TOTI participantii trebuie sa fie studenti. Deci daca o echipa formata din 4 studenti castiga trebuie sa inlocuiasca al 5-lea membru.

B. Student = Licenta sau Master

2. Fiecare participant trebuie sa prezinte o dovada ce confirma statutul de student. Aceasta dovada va fi trimisa catre unul din organizatori pe Discord.

3. Fiecare participant este obligat sa aiba un cont de Discord. Studentii inscrisi in competitie la jocul CS:GO trebuie sa detina un cont de FACEIT.

4. Fiecare echipa are dreptul la O REZERVA.

a. Rezerva poate inlocui un coechipier care nu mai are posibilitatea de a juca.

b. Inlocuirea se poate face cu pana la 15 minute înainte de începerea meciului.

c. Rezerva trebuie, ca restul echipei, sa fie student la o facultate din Iasi.

d. Coechipierul înlocuit nu mai are dreptul de a participa în meciurile viitoare ale echipei.

5. Fiecare membru al echipei este obligat sa ramana conectat pe parcursul meciului pe voice chat-ul din canalul destinat echipei.

6. O echipa trebuie sa se conecteze la voice chat-ul din canalul destinat echipei cu cel putin 15 minute înainte de începerea meciului.

7. Este interzisa folosirea oricarei aplicatii third-party pe parcursul meciurilor. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste cu eliminarea întregii echipe din competitie.

8. LSAC IASI îsi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe durata pregatirilor.

9. ESTE INTERZIS SA PARTICIPATI CU UN CONT DE SMURF!(LAN Party-ul are un scop recreativ, inteleg ca unii dintre voi joaca doar 3 campioni dar in acelasi timp trebuie sa intelegi si voi ca asta e un turneu, nu un meci de solo Q!)